Onze diensten

Webapplicaties

Applicaties die overal ter wereld online te benaderen zijn; dat zijn webapplicaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. Doordat deze applicaties online te benaderen zijn, zijn er diverse koppelingen met externe programma's en platforms mogelijk.

Offerte aanvragen

Website ontwikkeling

U wilt een eigen website voor uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst. Van ontwerp, ontwikkeling tot aan de marketing. Wij denken graag met u mee om het beste uit uw nieuwe website te kunnen halen.

Websites kunnen geheel op maat ontwikkelt worden of door gebruik te maken van open-source software zoals WordPress of Drupal. Afhankelijk van uw bestedingsruimte en wensen kan hieruit een keuze gemaakt worden.

Offerte aanvragen

Webshops

Een webshop beginnen? Wij helpen u graag! We maken gebruik van de open-source software van Magento. Magento bevat een compleet pakket voor het beheren van al uw producten, klanten en bestellingen. Binnen no-time staat uw nieuwe shop online.

Offerte aanvragen

Online marketing

U heeft een website of webshop en wilt goed vindbaar zijn op zoekmachines zoals Google? Wij adviseren u graag. We zijn gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine advertising).

Offerte aanvragen

Laatste nieuws

latest-1

De beste wensen en een succesvol 2016!

Wij wensen iedereen de beste wensen en een succesvol en vooral gezond 2016 toe! Ook in 2016 staan wij graag voor u klaar en gaan we er weer volop tegen aan!

latest-2 Bezoek website

Nieuwe website voor Bestel-thuis.nl

Vandaag hebben wij de nieuwe website van Bestel-thuis.nl gelanceerd. Bestel-thuis.nl is een online platform voor restaurants, bierkoeriers, slijterijen en supermarkten. Door het invullen van je postcode kan je zien wie er bij jou in de buurt bezorgd en meteen online bestellen.